Това каза за ФрогНюз журналистът Цветан Томчев. Той обясни, че въпреки

...
Това каза за ФрогНюз журналистът Цветан Томчев. Той обясни, че въпреки
Коментари Харесай

Цветан Томчев за Фрог: В държавната обществена медия Петър Петров Волгин няма право да прокарва пропаганда

Това сподели за ФрогНюз журналистът Цветан Томчев.

 

Той изясни, че макар митингите за свалянето на журналиста Петър Волгин от ефир, не чака реакция от страна наСЕМ и управлението на радиото.

 

" Председателката на Съвет за електронни медии, както и една от колежките - Габриела Наплатанова, чийто мъж е началник на авиобаза “Граф Игнатиево ” не са инцидентни хора. Директорът на радиото Милен Митев е назначен от Бетина Чампоева, която незабавно откакто го назначи, отиде да работи в Прокуратурата при Иван Гешев. Председателката на Обществения съвет на БНР е Милена Димитрова, дъщерята на Божана Димитрова, която е в екипа на Илияна Йотова ", акцентира Томчев. 

" Миналата година си разреши да каже нещо доста злокобно - по какъв начин украинската войска превзела българския транспортен съд „ Царевна “, което беше неистина, само че българския народ тогава се надигна против Украйна. Това беше изтрито от архива на радиото. "

" Петър Петров Волгин се появява в БНР откакто обърна ясните си демократични възгледи в една източна посока, някъде със събитията в Украйна. През 2014г. доколкото си припомням той става продуцент на обедния блок на стратегия “Хоризонт ”. Тогава изгрява и предаването “Политически неточно ”, разкзва Цветан Томчев. 

 

" Принципите на това предаване бяха свързани с това да показват двете мнение. Бившата председателка на НСРТ доцент Светлана Божилова, като експерт е следила предаванията и е открила, че над 90% от мненията и насоките на внушения и агитация са ориентирани в проруска посока, следвайки кремълската осведомителна политика. "

" След като на 1 февруари Петър Волгин написа писмо, че трябвало да се върне интернационалния съд поради хора като Левон Хампарцумян, аз написах едно писмо до председателката на Съвет за електронни медии и до генералния шеф на Българска национална телевизия, в което им споделям, че би трябвало да извърнат внимание, че има закон за оповестяване на комунистическия режим за незаконен и че там има чл.2.ал.1, в който се споделя, че националният съд се афишира за закононарушение. Престъпният национален съд Волгин желае да се върне ", акцентира журналистът. 

" Той непрекъснато разделя обществото, самичък споделя, че е ориентиран към неосъществените хора, необразованите, тези, които заради някакви аргументи не са съумели, той им е лидер. Тези, които имат вяра в Кемтрейлс, не си носят маските,  считат, че имунизацията е пробна течност ".

" Понеже просветително равнище падна, той има един сериозен контингент от симпатизанти, които би трябвало да каже накъде ги води - в Китай или в Русия? ", сподели Цветан Томчев.

" Все повече хора се събират на митингите с искане да бъде свален от ефир журналистът Петър Волгин. Сред тях са имена като Горан Благоев, Калин Манолов, Олег Чернев, поддръжка декларира и проф. Пламен Павлов, Даниела Горчева и доста други. "

" Деян Кюранов също изрече мнение, нищо, че е потомък на известна фамилия в аленото. Като почтен човек той споделя: “Ние сме във война, не може във време на война да си безпристрастен, би трябвало да заемеш позиция ".

" От всичко това следва, че БНР се командва от нашия проруски президент, което е позор и срам за цяла България. Срам е и за българското офицерство, с това че той се назовава военачалник. Той е един народен изменник, който е командван от хора от източна посока ".

" Този човек си разрешава да разяснява кино лентата за Навални на Христо Грозев, в случай, че в никакъв случай не е бил проверяващ публицист. Поинтересувай се кой е Христо Грозев, не се хвани по “шутовски ”. В националното радио място за такива крайни пропагандатори няма. Нека всеки, който е на това мнение, да заповяда в събота от 11 часа пред БНР ", сподели Цветан Томчев.

 

Разговаря Констанца Илиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР